Džiaugiamės, galėdami pasiūlyti ledų ir sorbetų, gaminamų pagal Italijos gelato meistrų technologiją. Tradicinį Italijos vasaros desertą papildėme subtiliais lietuviškais skoniais – mėtomis, čiobreliais, medumi, gira ir juoda duona.  
Gamybai naudojame  modernias technologijas (liofilizavimą), todėl mūsų leduose skonis, spalvos ir  aromatai kuriami iš aukščiausios kokybės natūralių produktų, be pridėtinių kvapų, dažiklių ir konservantų. 
Gaminame gelato ledus  su mėtomis ir šokoladu, čiobrelių medumi ir sezamo sėklomis, gira ir juoda duona, braškėmis ir pasifloru,  šaltalankiais ir mangu, lazdyno riešutų ir kavos kremu, vanile ir šokolado gabaliukais, alumi su juodu šokoladu bei baltu vynu ir pasiflorais. 
Ledais prekiaujame prie Zaraso ežero salos, jų rasite Zarabu Lounge bare, įsikūrusiame prie Zarasų Apžvalgos rato. Ledais vaišiname ir Inovatorių Slėnio lankytojus.  
Naujovė – gaminame liofilizuoto sorbeto skanėstą.  Šio produkto išskirtinumas – sudėtis (tik 5% cukraus ir 95 % uogų ar vaisių). Šis skanėstas puikiai pakeičia vaikų mėgstamus saldainius! O suderintas su mėgstamu šokoladu - tai nepakartojamo skonio derinys prie kavos puodelio.