Džiaugiamės, galėdami pasiūlyti ledų ir šerbetų, gaminamų pagal Italijos gelato meistrų technologiją.
Nors tiesioginis gelato vertimas į lietuvių kalbą ir yra ledai, tačiau itališkieji gelato yra tirštesni ir liesesni negu mums įprasti ledai. Gaminant gelato ledus tirštumas išgaunamas šaldymo proceso metu juos labai lėtai maišant ir stengiantis sušaldyti kuo mažiau oro. Gelato ledų gamyboje naudojama daugiau pieno negu grietinėlės, taigi juose mažiau riebalų. TIKRI gelato ledai gaminami be jokių pridėtinių cheminių konservantų ir dažiklių. Išskirtinė šių ledų savybė - švelni kreminė konsistencija ir daug natūralaus skonio. Nenustebkite, jei atsidarius indelį, ledai jums pasirodys kieti - juos reikia porą minučių palaikyti kambario temperatūroje. Puiki proga pradėti pokalbį ar pasiruošti puodelį kvapnios kavos. Kviečiame paragauti!
Tradicinį Italijos vasaros desertą papildėme subtiliais lietuviškais skoniais – mėtomis, čiobreliais, medumi, juoda duona. Šaldikliuose rasime ledus su gilių kava, gira ir juoda duona, braškėmis, šaltalankiais, pistacijomis, vanile ir Oreo sausainiais ir daug kitų derinių.
Ledų ieškokite galerijos "Rožės ir Lelijos" rezidencijoje Zarasų Pasaže Bukontog. 1, Zarasuose, o išskirtinio skonio gilių kavos ledus rasite Stelmužėje, "Gurmaniška Gilė" lauko prekyvietės vitrinose.
Manufaktūroje taip pat liofilizuojame gėrybes iš savo ūkio. Savo gerbėjams siūlome saldainukus iš natūralių uogų. Jų skonis - natūralus ir tikras, puikiai pakeičia saldumynus su dideliu kiekiu cukraus ir pridėtiniais dažais, kvapais ir koncervantais. Kviečiame ragauti:
Liofilizuotų aviečių saldainukai. Sudedamosios dalys: aviečių tyrė 51 % (90% avietės, cukrus 10 %), obuolių tyrė, natūralus augalinis tirštiklis agaras, inulinas. Grynasis kiekis 36g. Indelio kaina 3 Eur
Maistinė vertė (100g): energinė vertė 1578kJ/373kcal, riebalai 0g, angliavandeniai 38,2g, iš kurių cukrus 38,2g, baltymai 3,7g, druska 0g
Liofilizuotų braškių saldainukai. Sudedamosios dalys: braškių tyrė 69% (90% braškės, cukrus 10 %), obuolių tyrė, pasifloro sultys, inulinas, natūralus augalinis tirštiklis agaras. Grynasis kiekis 34g. Indelio kaina 3 Eur
Maistinė vertė (100g): energinė vertė 1200 kJ/287 kcal, riebalų 0 g, angliavandenių 50,9 g, iš kurių cukrų 50,9 g, baltymų 7,57 g, druskos 0 g
Liofilizuotų šaltalankių saldainukai . Sudedamosios dalys: šaltalankių tyrė 45% (šaltalankiai 80%, cukrus 10%) obuolių tyrė, kriaušių tyrė, natūralus augalinis tirštiklis agaras, inulinas .Grynasis kiekis 38g. Indelio kaina 3 Eur.
Maistinė vertė (100g): energinė vertė 1992kJ/490kcal, riebalai 3,9g, angliavandeniai 22,2g, iš kurių cukrus19,8g,baltymai 7,9g, druska 0g
Liofilizuotos braškės 280ml - 3 Eur, 520 ml - 6 Eur. Maistinė vertė (100g): energinė vertė 1045kJ/207kcal, riebalai 0g, angliavandeniai 40g, iš kurių cukrus 40g, baltymai 4,8g, druska 0g
Liofilizuotos avietės 280 ml - 3 Eur. Maistinė vertė (100g): energinė vertė 1178kJ/225kcal, riebalai 0g, angliavandeniai 35g, iš kurių cukrus 35g, baltymai 3,8g, druska 0g
Gaminami liofilizuotų skanėstų kiekiai nedideli, nes liofilizuojame tik savo ūkio uogas ir vaisius. Skanėstais prekiaujame miestų švenčių, mugių metu. Užsisakyti galima asmenine žinute tel. 864701787. Gaminame ir pagal išankstinius užsakymus.





