Džiaugiamės, galėdami pasiūlyti ledų ir šerbetų, gaminamų pagal Italijos gelato meistrų technologiją. Gamybai naudojame  modernias technologijas (liofilizavimą), todėl mūsų leduose skonis, spalvos ir  aromatai kuriami iš aukščiausios kokybės natūralių produktų, be pridėtinių kvapų, dažiklių ir konservantų. 

Tradicinį Italijos vasaros desertą papildėme subtiliais lietuviškais skoniais – mėtomis, čiobreliais, medumi.
Šaldikliuose rasime ledus  su mėtomis ir šokoladu, čiobrelių medumi ir sezamo sėklomis, gira ir juoda duona, braškėmis ir ananasais,  šaltalankiais, pistacijomis, mangu, kavos kremu, vanile ir Oreo sausainiais, alumi su juodu šokoladu bei baltu vynu ir pasiflorais. 

Nors tiesioginis gelato vertimas į lietuvių kalbą ir yra ledai, tačiau itališkieji gelato yra tirštesni ir liesesni negu mums įprasti ledai. Gaminant gelato ledus tirštumas išgaunamas šaldymo proceso metu juos labai lėtai maišant ir stengiantis sušaldyti kuo mažiau oro. Gelato leduose yra 20-30% oro, tuo tarpu tradiciniuose leduose 40 -60% yra oras. Gelato ledų gamyboje naudojama daugiau pieno negu grietinėlės, taigi juose mažiau riebalų. Paprastai gelato ledų riebumas yra 6-8%, tuo tarpu tradiciniuose leduose riebalų kiekis 12-26%.TIKRI gelato ledai gaminami be jokių pridėtinių cheminių konservantų ir dažiklių. Išskirtinė šių ledų savybė - švelni kreminė konsistencija ir daug natūralaus skonio. Nenustebkite, jei atsidarius indelį, ledai jums pasirodys kieti - juos reikia porą minučių palaikyti kambario temperatūroje. Puiki proga pradėti pokalbį ar pasiruošti puodelį kvapnios kavos. Kviečiame paragauti!

Ledais prekiauja Zarabu Lounge baras, įsikūręs prie Zarasų Apžvalgos rato, restoranas "Serpent" Dusetose, mūsų ledais vaišinami svečiai Inovatorių Slėnyje.